James ja Lakers vajuvad üha sügavamale sohu, Utah Jazz tulistab vastased sõelapõhjaks

Toimetas Ville Arike
Copy
Mike Conley (viskel) on kahe viimase mängu peale kokku tabanud üheksa kaugviset.
Mike Conley (viskel) on kahe viimase mängu peale kokku tabanud üheksa kaugviset. Foto: Chris Nicoll/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA jätkab hiilgavalt Utah Jazz, kes alistas hooaja eel üheks suursoosikuks peetud Los Angeles Lakersi 114:89. Võitjaile tõid taas edu tabavad kaugvisked.

Rünnati väga ühtlaselt, ükski mängija ei jõudnud 20 punktini. 48 kolmesest tabas 22 (Bojan Bogdanovic 8/5, Mike Conley 6/4, Jordan Clarkson 10/4). Et eelmises kohtumises (esmaspäeval 132:110 võidumängus Charlotte'iga) oli klubi tabavate kaugvisete rekord viidud 28ni, sai Jazzist NBAs esimene meeskond, kes on kahes mängus järjest sopsanud kokku vähemalt poolesajal korral...

Vähemalt 20 kolmest on sel hooajal tabatud juba üheteistkümnes mängus. Sellega jagatakse NBA kõigi aegade edetabelis kolmandat kohta 2019/20 hooaja Dallasega.

Jazz on viimasest 24 mängust võitnud 22 ning neist 20 kahekohalise arvu punktigdega... Võitjate suuremad korvikütid olid Clarkson ja tsenter Rudy Gobert 18 punktiga. Kaotajaist vastas LeBron James 19ga.

Lakers on kaotanud neli mängu järjest ning viimases kuuest mängust viis ja langenud Läänekonverentsis kolmandale kohale. Jazzil on võite-kaotusi 26-6, Los Angeles Clippersil 23-10 ja Lakersil 22-11. Selgelt annab tunda vigastatud Anthony Davise puudumine.

Danilo Gallinari (vasakul) visketäpsuse vastu polnud Celticsil rohtu.
Danilo Gallinari (vasakul) visketäpsuse vastu polnud Celticsil rohtu. Foto: Kevin C. Cox/AFP/Scanpix

Teistest mängudest sai tähelepanuväärse sooritusega hakkama Atlanta Hawksi itaallasest ääremängija Danilo Gallinari, kes tabas klubi rekordit tähistavad 10 kolmepunktiviset ja aitas omad 127:112 võiduni Boston Celticsi üle. Hawksi senine rekord (9 kolmest) oli 1997. aastal püstitatud Steve Smithi poolt. Gallinari tabas mängust 16 viskest 13 (sh kolmesed 12/10) ja kogus 38 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles