VIDEO ⟩ Norra suusakaksikud läksid kukkumise järel riidu: mu õde on vahepeal idioot

Postimees Sport
Copy

Põhja-suusaalade MMil Oberstdorfis selgitati neljapäeval klassikasprindi maailmameistrid. Norra kaksikõed Lotta ja Tiril Udnes Weng komistasid poolfinaalis teineteisele otsa – esimese sõit lõppes, teine pääses finaali. Untsu läinud võistluse järel avaldas Lotta, et õde Tiril on vahepeal natuke idioot.

Kukkumine juhtus poolfinaali esimese suurema tõusu tagasipöördes. Lotta Udnes jäi sõidus viimaseks ning oli finišis oma õe peale väga vihane. «Mul on õde, kes on vahepeal idioot. Ta oli mulle kurvis liiga lähedal. Ma ei saanud midagi teha. Ta astus mu suusale. Täiesti mõtetu. Finišis ei tahtnud ma talle otsagi vaadata,» ütles Lotta Udnes Weng Norra rahvusringhäälingule (NRK).

Perekond oli finaalis esindatud, paraku ei saanud Tiril Udens Weng ega kogu Norra trio vastu rootslannale Jonna Sundlingile, kes võttis ülikindla esikoha. Teine oli norralanna Maiken Caspersen Falla ja kolmas sloveenlanna Anamarija Lampič. Tiril Udnes Wengil finaaliks püssirohtu ei jagunud ning 24-aastane suusataja jäi seal viimaseks ehk kuuendaks.

Meeste sprindifinaalis võtsid aga norralased see eest kolmikvõidu. MM-tiitli kaitses Johannes Hösflot Klaebo, teine oli Erik Valnes ja kolmas Havard Solas Taugbol.

Reedel on murdmaasuusatajatel puhkepäev, oma etteaste teevad kahevõistlejad ja suusahüppajad. Kahevõistlejad selgitavad esimesed medalivõitjad normaalmäe hüpetel ja suusarajal, suusahüppajatel toimub normaalmäel kvalifikatsioonivõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles