Ülemus Sunineni võiduvõimalusest: ta on selleks võimeline, aga esmalt on vaja finišisse jõuda

Karl Mihkel Eller
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Sportlaselt oodatakse ikka rohkemat, kui ta võistleb kodumaal. Just täpselt sama seis on ka M-Spordi sõitja Teemu Sunineniga, kelle jaoks on MM-ralli teine etapp Põhja-Soomes koduseks võidukihutamiseks. Tiimipealik Rich Millener usub, et soomlane on võiduks võimeline, kuid esmalt on vaja finišisse jõuda.

Neljapäeval ajakirjanikega suhelnud M-Spordi tiimiboss Millener jäi Sunineni võiduvõimalustest rääkides tagasihoidlikuks, kuid möönis, et 27-aastasel soomlasel on kõikide asjaolude kokkulangemisel võimalus olemas. «Ta kindlasti konkureerib võidu nimel. Ma ei tea, kas tahame, et ta nii kiiresti sõidaks. Võitu on väga raske saavutada,» rääkis Millener ajakirjanikele.

«Ma ei mõtle midagi halvasti tema ega auto osas, aga lihtsalt teiste sõitjate tase on praegu väga kõrge. Aga muidugi ma poleks pettunud, kui ta võidu eest sõidaks, aga meie eesmärk on, et ta oleks mängus sees. Samas pole ühegi MM-etapi võitmine lihtne. Ta on selleks võimeline, aga esmalt on tal vaja finišisse jõuda. Monte Carlos juhtunud ei tohi korduda, oleme selle talle selgeks teinud,» ütles Millener Sunineni kohta, kelle senine karjääri parim tulemus pärineb 2019. aastast, mil ta lõpetas Sardiinias teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles