Paide jäi suurimast väravakütist ilma, ent leidis järjekordse lihvimata teemandi

Postimees Sport
Copy
Sekou Amadou Camara.
Sekou Amadou Camara. Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Eelmisel hooajal Eesti jalgpalli meistrivõistlused teisena lõpetanud Paide Linnameeskond teatas täna kahest suurest üleminekust. 

Esimene uudis tuli olulise lahkuja kohta. «Paide Linnameeskonna eelmise hooaja suurim väravakütt Edrisa Lubega liitub pooleteise aastase laenulepingu alusel Tšehhi meistriliiga klubiga 1. FK Pribram, kel on 2022. aasta suvel võimalik omandada 22-aastase Uganda ründaja mängijaõigused,» seisis klubi Facebookis.

Lubega lõi eelmisel hooajal 26 mänguga 14 väravat, olles liigas Rauno Sappinen järel paremuselt teine skoorija. Uganda pallur on talvises üleminekuaknas teine Paide meeskonna mängija, kes siirdunud Tšehhi meistriliigasse. Jaanuaris liitus Ostrava Banikuga äärekaitsja Muhammed Sanneh.

Ent loodus tühja kohta ei salli. Vaid paar tundi hiljem teatati uuest liitujast. 

«Sel nädalal Paide Linnameeskonnaga liitunud ründaja Sekou Amadou Camara on pärit Guineast, mis on ligi 13 miljoni elanikuga Lääne-Aafrika riik. Guinea koondise suurimad staarid on praegu Moskva Lokomotivi ääreründaja Francois Kamano, Olympiakose poolkaitsja Mady Camara ja mõistagi Liverpooli keskväljamees Naby Keita, kelle kõigiga on Sekou ka koos rahvuskoondist esindanud,» märgiti sotsiaalmeedias. 

«Sekou on ühtlasi esimene meie klubi leegionär Guineast. Varasemalt on Järvamaa esindusklubi värvides mänginud või mängimas Nigeeria (Jasper Uwaegbulam ja Samson Iyede), Elevandiluuranniku (Yann Michael Yao), Gambia (Alassana Jatta, Muhammed Sanneh ja Patrick Sylva), Uganda (Edrisa Lubega), Mali (Hadji Drame) ja Ghana (Abdul Razak Yusif) pallivõlurid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles