Koondisekaaslane avaldas fakte Bolšunovi karmi treeningrežiimi kohta

Christopher Krutto
Copy
Sergei Ustjugov (keskel) Aleksandr Bolšunoviga suur sõber ei ole.
Sergei Ustjugov (keskel) Aleksandr Bolšunoviga suur sõber ei ole. Foto: Sergei Bobylev/Sergei Bobylev/TASS

Venemaa murdmaasuusatajd Aleksandr Bolšunov ja Sergei Ustjugov said neljapäeval sõidetud sprindis vastavalt neljanda ja viienda koha. Pärast võistlust avad Ustjugov natuke saladusliku Bolšunovi treeningrežiimi kohta.

Kahekordse maailmameistri Ustjugovi osalemine neljapäevasel sprindil oli vigastuse tõttu küsimärgi all, kuid pärast võistlust Sport-Expressile antud intervjuus tunnistas suusaäss, et otsus tehti pärast kolmapäevast trenni.

«Läksin kolmapäeval rajale ja olin mingiks ajaks maailma kõige rõõmsam inimene. Sain normaalselt istuda ja teadsin, et vähemalt mingil määral sõit õnnestub. Lõpuks oli tulemuseks finaalikoht,» oli venelane õnnelik.

Kuigi finaali jõudnud kahte venelast võib nimetada küll koondisekaaslasteks, kuid sõpradega pole kindlasti tegu. Ustjugov tunnistas, et nende vahel pole soojasid tundeid.

«Ma ei ole Saša Bolšunovi parim sõber. Ma olen kuulnud, et ta teeb kõvasti trenni ja jookseb kõvasti, aga alati üksinda. Ta ignoreerib kõiki ja lihtsalt jookseb eest ära teistelt, kes teda püüda proovivad. Spordis on tema jaoks kõik individuaalne,» seletas Ustjugov.

Ustjugov ja Bolšunov kuuluvad erinevatesse treeninggruppidesse. Kui esimene neist teeb koostööd Ivan Braginiga, siis teise juhendajaks on Juri Borodavko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles