Soome ortopeed avarii teinud Woodsist: oleks ime, kui ta golfirajale naaseks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: Niall Carson/pa/scanpix

Endine golfitipp Tiger Woods (45) taastub jätkuvalt päev enne Eesti Vabariigi sünnipäeva toimunud raskest autoavariist. 

Politsei teatel rullus Woodsi juhitud maastur üle katuse, ühtegi teist sõidukit avariis ei osalnud. Ameeriklane oli ainus autos viibinud isik ning ta tuli pärast õnnetust masinast välja lõigata. 

Sündmuspaigalt toimetati Woods kärmelt haiglasse, kus talle tehti mõningad lihtsamad operatsioonid. «Nii sääre kui ka pindluu lahtised luumurrud stabiliseeriti sääreluusse paigaldatud vardaga. Lisaks sai vigastada tema jalalaba ja pahkluu, mis stabiliseeriti kruvide ja tihvtidega. Jalalihase ja pehmete kudede trauma vajas tursest tekkinud surve leevendamiseks lihaskatte kirurgilist vabastamist,» kirjeldas Harbor-UCLA haigla peaarst Anish Mahajan.

Järgmisel hommikul saatis Woodsi perekond välja teate, et golfariga on kõik hästi. Mõistagi tänati kõiki pöidlahoidjaid nende kestva toetuse eest, kuid paluti edaspidi rahu, et Woods saaks tegeleda rahus taastumisega.  

Kuigi golfari täpsed vigastused pole teada, siis Soome ortopeed Tuomo Karila andis meediast kuuldu põhjal Ilta-Sanomatile oma hinnangu Woodsi seisundist. Karila leidis, et elamist Woodsi traumad ilmselt segama ei hakka, kuid ameeriklase golfirajale naasmine oleks tema hinnangul väiksemat sorti ime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles