Andrea Adamo: mina kaotasin, aga me võitsime sellest

Postimees Sport
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Kui hooaja avaetapp Monte Carlos Hyundai rallitiimile liiga palju positiivset ei pakkunud, siis Arctic Rallyl seevastu paistis päike justnimelt Lõuna-Korea autotootja õuele. 

Tõid ju Ott Tänak ja Martin Järveoja neile hooaja teiselt etapilt esikoha punktid ning lisaks näitasid väga head minekut ka Thierry Neuville–Martin Wydaeghe ja Craig Breen–Paul Nagle, kes lõpetasid vastavalt kolmanda ja neljandana. 

Palju ei jäänud sealjuures ka puudu, et belglasel õnnestunuks Hyundaile tuua kaksikvõit, kuid lõpuks jäi koduradadel tuhisenud Kalle Rovanperä ikkagi 2,3 sekundiga Neuville'i ette. 

Sellele vaatamata oli tiimipealik Andrea Adamo oma hoolealuste esitustega rahul. «Pärast Montet ütlesin, et ainult [Arctic Rallu] võit tooks meid tagasi sellele tasemele, kus peame olema. Monte Carlos tegime enamiku asjadest valesti ja pidime olema nüüd paremini valmistunud ja keskendunud. Minu tiim on teinud imelist tööd. Saime enda vigadest aru, mina esimesena. Tegin Monte Carlos vigu. Mina kaotasin, aga meie võitsime sellest,» sõnas ta pärast ralli lõppu WRC otse-eetris.

Eraldi võttis itaallane lahata Breeni etteaste. «Oleksin olnud rõõmus, kui ta oleks eile kiirem olnud. Aga vähemalt on ta neljas ja seda talt ootasimegi. Võib-olla sündisingi selleks, et kannatada ja sõitjad teevad ka nimelt nii, et ma kannataks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles