Ebaõnnestunud WRC-saaga jätkub: rallimehed nõuavad 3,3 miljonit eurot (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mads Östberg kihutas pikalt OneBeti värvides, nüüd on sellest suur jama tekkinud.
Mads Östberg kihutas pikalt OneBeti värvides, nüüd on sellest suur jama tekkinud. Foto: imago sportfotodienst/imago/Kräling

Kolm endist autoralli tipptegijat Marcus Grönholm, Mikko Hirvonen ja Martin Prokop ühendasid omavahel jõud ja nõuavad WRC2-klassi maailmameistri Mads Östbergi isalt Mortenilt sisse 3,3 miljonit eurot. 

Põhjust säärase summa nõudmiseks ei pea kaugelt otsima. 2017. aastal asutas Östberg koos oma partneri Sondre Sagstueniga spordiennustuse ettevõtte OneBeti, millesse kõik kolm nimetatud rallimeest investeerisid. Tegemist oli siiski ebaõnnestunud ärimudeliga ning selle aasta alguses otsustas Morten Östberg ettevõtte lõpetada.

Norra meediale laekunud informatsiooni põhjal pole Grönholm, Hirvonen ja Prokop rahul sellega, kuidas nende raha kasutati. Nendel puudub ülevaade, kuhu see raha suunati ja kõike on justkui varjatud. Sestap nõutaksegi raha kohe tagasi.

Tasub meenutada, et Prokop sõitis ju ka OneBeti värvides 2017. aastal MM-sarjas, mil ta kihutas koos Mads Östbergiga kogu hooaja WRC2 sarjas. Samuti oli 2017. aastal OneBetil WRC-sarjaga ametlik koostöö.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles