Wilson kinnitas M-Spordi koosseisu järgmiseks WRC-etapiks

Postimees Sport
Copy
M-Sport on tänavu teeninud meeskonnana 24 MM-punkti.
M-Sport on tänavu teeninud meeskonnana 24 MM-punkti. Foto: M-Sport / Twitter

M-Spordi rallitiimi omanik Malcolm Wilson kinnitas Rootsi portaalile Wordlrally.se, et järgmisel MM-etapil Horvaatias ei näe me Ford Fiesta WRC roolis Teemu Sunineni.

22.-25. aprillini toimuval rallil roolivad Wilsoni kinnitusel M-Spordi neljarattalisi põrgulisi Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux. Neist esimese pere on tiimi üks suuremaid sponsoreid ning inglane sõidab tänavu kaasa täishooaja.

Kui Greensmith on WRC-autoga osalenud 11 MM-etapil, siis Fourmaux debüteerib kõige võimsamas klassis just Horvaatias. Eelmisel nädalal anti teada, et prantslase karjäärile paneb õla alla ka kuulus joogitootja Red Bull.

25-aastase Fourmaux' karjäär on liikunud väga nobedalt. Oma esimese sportralli sõitis prantslane alles 2017. aastal ning mullu oli ta WRC2-klassi üks kiiremaid mehi, jäädes üldarvestuses alla vaid kogenud Pontus Tidemandile ja Mads Östbergile.

Muide, tänavu on Suninen sõitnud Fiesta WRCga nii Monte Carlos kui ka Arctic Rallyl. Hooaja avaetapil sõitis ta teelt välja juba esimesel kiiruskatsel. Lapimaal suuri sõiduvigu polnud, kuid kiirust nappis ja ta lõpetas kaheksandana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles