Pussitamises süüdistatava Hollandi jalgpallikoondislase juhtum võttis uue pöörde

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Quincy Promes (palliga) liitus veebruari lõpus Moskva Spartakiga. Varem pallis ta Amsterdami Ajaxi ridades.
Quincy Promes (palliga) liitus veebruari lõpus Moskva Spartakiga. Varem pallis ta Amsterdami Ajaxi ridades. Foto: Sergei Savostyanov/Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

47 korda Hollandi jalgpallikoondist esindanud Quincy Promesit süüdistatakse raskete vigastustega lõppenud pussitamises. Eile arestis Hollandi kohus 2,7 miljoni euro väärtuses tema kinnisvara.

Kogu lugu sai alguse eelmisel aastal. Juuli lõpus korraldas Promes oma perekonnale suure peo, kuid sattus seal oma nõbuga sõnelusse. Pealtnägijate kinnitusel pussitas jalgpallur lõpuks oma sugulast ning kannatanu sai raskeid vigastusi. Hollandi meedia teatel ei parane ohver kunagi täielikult.

13. detsembril Promes vahistati. Algul teatas tema esimene advokaat, et jalgpallur oli pussitamise ajal üldse peolt lahkunud, hiljem ütles vutimehe teine advokaat, et Promes oli küll sel ajal peol, kuid osa pealtnägijate kinnitusel polnud ta pussitaja. Eelmisel nädalal küsitles politsei mitut tunnistajat, ütlusi andis ka Hollandi eest seitse väravat löönud edurivimees Promes ise, kes on tänaseks vahi alt pääsenud.

Kannatanut esindav advokaat Yehudi Moskowicz kinnitas De Telegraafile, et palus kohtul Promesi kinnisvara arestida. Tema sõnul on tegemist kindlustusega, et kui jalgpallur mõistetakse süüdi ja ta peab maksma kahjutasu, pole mehel sellest pääsu.

Kohus nõustus ning arestis Utrechtis asuva 2,1 miljonit eurot maksva villa ja teise maja, mille väärtuseks on 600 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles