Eerik Jago avas Belgias skoori

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago Eesti koondise ridades.
Eerik Jago Eesti koondise ridades. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Itaaliast Belgiasse siirdunud võrkpallur Eerik Jago pidas esimese mängu oma uue tööandja Roeselare Kancki eest. Knack kaotas võõrsil Meneni Prefaxisele 1:3. Jago tõi kaheksa punkti.

«Mängisin teise geimi poole pealt lõpuni,» teatas Jago volley.ee-le. «Oma mängu üle väga kurta ei või, punkte sain vist kaheksa. Vastuvõtt ja rünnak oli korralik, aga servi, kaitse ja blokiga oleks võinud meeskonda rohkem aidata.»

Mängu tulemus Jagot mõistagi ei rahuldanud, sest võitude lahtrisse kirjutati null. Prefaxis on pingereas viies (29 punkti), Knack (32) jagab Antverpeni võrkpalluritega kolmandat-neljandat kohta. Ülekaalukas liider on Maaseiki Noliko (46), kaugele maha jääb Asse-Lenniki Euphony (34).

«Meeskond on suhteliselt noor, peame kindlasti stabiilsemalt mängima, kui finaali tahame jõuda. Üritame tagasi saada koha Euroopa Meistrite liigas,» rääkis Jago. Tänavu esindasid Belgiat Meistrite liigas Maaseiki ja Lenniki võrkpallurid, edasi 12 hulka pääses meistrivõistluste liider, Jago meeskond jätkab CEV-i karikasarjas.

Belgia play-offid algavad paari nädala pärast. «Edasipääsu nimel teeme praegu kõvasti tööd. Koht Meistrite liigas on sel hooajal klubi ainuke tõeliselt suur eesmärk,» lisas ta.

CEV-i karikasarjas on Jago meeskonna järgmine vastane Ljubljana Ach Volley, mängitakse 1. ja 8. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles