Oberstdorfi MMil kulla võitnud naisele määrati musikeeld (1)

Postimees Sport
Copy
Jonna Sundling (vasakul) ja Maja Dahlqvist Oberstdorfi MMi sprinditeate kuldmedalitega.
Jonna Sundling (vasakul) ja Maja Dahlqvist Oberstdorfi MMi sprinditeate kuldmedalitega. Foto: Christof Stache/AFP/Scanpix

Saksamaal Oberstdorfis jätkuval põhja suusaalade MMil tuli avalikuks kahe murdmaasuusataja vahel lahvatanud armuleek, kui meedias avaldati fotod, kus rootslannast murdmaasuusatamise kahekordne maailmameister Maja Dahlqvist musitas ameeriklast Kevin Bolgerit. Neil ei jäänud muud üle, kui oma suhet tunnistada.

Et maailm on endiselt koroonapandeemia halastamatus haardes, otsustas Rootsi Suusaliit, et Dahlqvist ei tohi oma armastatut MMi lõpuni musitada.

«Armastust on raske peatada isegi pandeemia ajal,» vahendas Rootsi suusakoondise spordidirektori Anders Byströmi sõnu Aftonbladet. «Ütlesime alguses, et nad võivad hotellist väljaspool kohtuda, kuid on soovitatav, et nad poleks väga lähestikku.

Nad on mõlemad terved, kuid nüüd oleme rääkinud, et me ei taha seda enam näha,» viitas ta fotodel nähtule. «Saame aru, et nad tahavad kohtuda. Kuid sellest hoolimata peaksid nad üritama seda vältida.»

Dahlqvist on kahekordne maailmameister sprinditeates. Kui tänavu oli tema paariliseks Jonna Sundling, siis tunamullu tõusis ta poodiumi kõrgeimale astmele tänaseks laskesuusatamisele pühendunud Stina Nilssoniga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles