Uus aasta, vanad mured: Suninen kritiseeris taas M-Spordi autot

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Teemu Suninen Lapimaal.
Teemu Suninen Lapimaal. Foto: Dppi/Nikos Katikis/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nädalavahetusel peetud Arctic Rallyl käis kõrges mängus taas võitlus vaid Hyundai ja Toyota vahel. Kolmas WRC-tiim M-Sport jäi üsna kaugele maha. 

Malcolm Wilsoni rallivõistkonna lõhe kahe konkurendiga süvenes eelmise hooajaga, mil koroonaviirus vajutas niigi õhukesema rahakotiga M-Spordile suure pitseri. Arengut pole näha ka selle hooaja alguses. Ford Fiestaga kihutavad Teemu Suninen ja Gus Greesmith lõpetasid Lapimaal kaheksandal-üheksandal kohal. 

«Kokkuvõttes oli minu arvates hea ralli. Tegin vaid väikesi apse, mis maksid mõne sekundi,» rääkis Suninen rallit.fi-le. 

«Mul oli autos tegelikult hea tunne, aga meie masina võimekus pole kiirete teede jaoks piisav. Täpselt sama mure oli ka eelmisel aastal,» jätkas tänavu MM-sarjas poole kohaga töötav soomlane. 

«Jah, see on ärritav. Aga pean keskenduma oma asja ajamisele. Tuleb arendada nii ennast kui ka autot. Peamine on näidata tiimipealikutele, et me ei anna all,» saatis Suninen tervitused Wilsoni ja rallivõistkonna pealiku Richard Milleneri suunas. 

Tõsi, M-Spordi ninamehed on selgelt välja öelnud, et suurem töö käib juba järgmise aasta suunas. Siis tulevad kasutusse hübriidmasinad. Kuidagi tuleb aga tänavune hooaeg vastu pidada. 

«See polnud tõesti meie nädalavahetus, kuid teame, millele tuleb tähelepanu pöörata. Teatud oludes oleme üsna konkurentsivõimelised. Teemu ja Gus näitasid häid aegu tehnilistel lõikudel,» arutles Millener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles