Kindlalt maailma endise esireketi alistanud Kontaveit: mulle lihtsalt meeldib temaga mängida (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Dohas teise suurepärase matši järjest mänginud Anett Kontaveit jõudis tugeval turniiril veerandfinaali.
Dohas teise suurepärase matši järjest mänginud Anett Kontaveit jõudis tugeval turniiril veerandfinaali. Foto: Dppi/Rob Prange/ZUMAPRESS.com

Anett Kontaveit (WTA 24.) on Dohas peetavat WTA 500 tenniseturniiri alustanud muljet avaldavalt. Kui avaringis alistas ta kiiresti Austraalia lahtiste finalisti Jennifer Brady (WTA 13.), siis sarnaselt alistus Eesti esireketile ka endine maailma esireket Angelique Kerber (WTA 26.).

Tugeva sakslanna vastu oli Kontaveit juba enne tänast korduvalt mänginud ning neljast matšist suutnud kolmel korral võitjana väljuda. Võidukas oli ta ka täna ja seda väga kiiresti, kuna 6:1, 6:4 tulemuse realiseerimiseks kulus Kontaveitil ainult 58 minutit.

Varem pole Kontaveit nõnda kiiresti suutnud kaht avaringi mainekatel turniiridel alustada. Sellele otsest põhjust pole ja Kontaveit ka sellele väga palju ei mõtle. «Proovin lihtsalt hästi mängida ja end oma servil realiseerida,» alustas Kontaveit intervjuud meediale. «Kindlasti tuleb see kasuks, mida vähem ma väljakul viibin, seda värskem suudan olla järgmises kohtumises. Siiski ei saa seda oodata, et järgmised matšid võiksid sarnaselt kulgeda.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles