Eesti rallitalent leidis endale suurtoetaja ja võtab tänavu osa MM-sarjast

Christopher Krutto
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: Jarek Jõepera

Eesti rallitalent Robert Virves kinnitas, et on tänavuseks hooajaks saanud eelarve kokku ja võtab osa juunior WRC võistlussarjast.

«Hea meel on täna kinnitada, et mina ja Sander osaleme tänavu aastal JWRC sarjas, mille kalendrisse kuulub 5 WRC etappi ja millest 3 sõidetakse asfaldil. Kuna asfaldirallidelt meil kogemus tänaseks puudub, on korralik ettevalmistusprogramm kindlasti hädavajalik ja seetõttu peamegi me eriti suurt rõhku panema sel aastal kogemuste hankimisele asfaldil,» kirjutas Virves ühismeedias avaldatud postituses.

Lisaks sellele tänas noor rallisõitja ka oma sponsoreid. «Siinkohal on hea meel teha teatavaks, et minu suurtoetajaks on sel hooajal ettevõtja Jüri Käo, kelle panus annab võimaluse hakata rohkem tegelema ka sisulise poolega, ehk on võimalus seda programmi ka kokku hakata panema,» rääkis 20-aastane Virves.

Noormees avas ka hooaja alguse kohta oma plaane. Selle nimel nüüd mõnda aega tööd oleme teinud ja täna saame öelda, et oma hooaega alustame me juba 11-13. Märtsil sõidetaval Rally Il Ciocco e Valle del Serchio'l, mis on Itaalia meistrivõistluste esimene etapp ja auto valmistab meile ette Itaalia meeskond JME Rally Team. 

See saab meie jaoks olema elu esimene asfaldiralli ja eesmärgiks on läbida iga võistluskilomeeter, et saada võimalikult palju kogemusi. Itaaliasse suundume me aga juba täna, sest ülehomme saame teha tutvust nii uue meeskonna kui ka uue teepinnasega. Kui kõik plaanipäraselt läheb, osaleme me ka Itaalia meistrivõistluste teisel etapil, ehk kuulsal San Remo rallil mis sõidetakse 10-11. aprillil. Seejärel ootab meid ees aga juba Horvaatia Ralli, mis on JWRC sarja esimeseks etapiks,» ütles Virves.

Samas möönis ta, et eelarve veel täielikult koos ei ole. «Ei saa veel öelda, et kogu hooaja eelarve oleks 100%-liselt kaetud, kuid korralik vundament on nüüdseks laotud ja nüüd saame lisaks vahendite otsimisele keskenduda ka kõigele muule olulisele,» lõpetas Saaremaalt pärit rallisõitja.

Hooaeg 2021 Hea meel on täna kinnitada, et mina ja Sander osaleme tänavu aastal JWRC sarjas, mille kalendrisse kuulub 5...

Posted by Robert Virves on Kolmapäev, 3. märts 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles