Teemu Suninen sai Arctic Rally järel M-Spordilt positiivseid uudiseid

Christopher Krutto
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kuigi möödunud nädalavahetusel sõidetud Arctic Rally ei läinud Teemu Sunineni jaoks nii nagu ta lootis, siis võistluse järel sai ta positiivseid sõnumeid.

Tänavu on M-Sport kulude sunnil võimeline MM-rallidel välja panema vaid kaks autot. Põhisõitjana teeb täishooaja kaasa Gus Greensmith ja teist masinat jagavad Suninen ning Adrien Formaux.

Algselt pidi Suninen kaasa tegema pool hooaega, kuid nüüd tunnistas ta, et sellele võib tulla lisa. «Kuus rallit on kokku lepitud. Pärast Rovaniemis sõidetud rallit oli jutt, et ilmselt saame rohkem sõita. See on hea uudis,» vahendab soomlase sõnu Rallit.fi.

«Ilmselt sõidame kaheksa või üheksa rallit. See ei ole küll täishooaeg, aga kunagi ei tea, kas koroona tõttu jäetakse mõned rallid ära ja siis ongi täispakett,» naeris Suninen.

Järgmine etapp sõidetakse 22.–25. aprillini Horvaatias ja seal soomlane rooli ei pääse. Kõige hiljem näeb teda stardis mais peetaval Portugali rallil.

«Pärast ralli lõppu ütlesid Rich Millener ja Malcolm Wilson mulle, et sooviksid mind ka Horvaatias sõitmas näha, aga neil lihtsalt pole selleks eelarvet,» rääkis Suninen, miks ta hooaja kolmandalt etapilt kõrvale jääb.

Soome ralliäss tunnistas, et tegi oma arust küll ideaalse ralli, kuid kahjuks M-Spordi Ford ei suutnud sirgetel konkurentidega konkureerida. «Pärast võistlust boss tänas mind hea ralli eest. Nad kahetsesid, et masin ei olnud enamaks võimeline,» ütles Suninen.

«Minu arust oli hea märk, et me oleme probleemide ja väljakutsetega kursis. Sellisel juhul saab nendega midagi ette võtta. Kui on ühtne arvamus ja siht, siis saavad asjad muutuda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles