Veideman klubivahetusest: see oli väga raske otsus

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Rain Veideman palliga.
Rain Veideman palliga. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallikoondislane Rain Veideman otsustas Saksamaa esiliigaklubist Rostocki Seawolvesist lahkuda ja suundub Itaalia esiliigasse Mantova ridadesse, kus mängis ka paar hooaega tagasi.

29-aastane Veideman mängis Seawolvesi eest 17 kohtumises, milles viskas keskmiselt 22,5 minutiga 11,8 punkti. «See oli väga raske otsus,» vahendab klubi koduleht Veidemani sõnu. «Ma armastan Rostocki, nii meeskonda, linna kui ka fänne. Olen väga tänulik toetuse eest, mida koos perekonnaga tundsin. Olin tõesti nagu kodus. Nautisin siin veedetud aega. Soovin kogu Rostocki perekonnale edu jätkuvaks hooajaks.

Seawolvesi peatreeneri Dirk Bauermanni sõnul soovis Veideman klubist lahkuda. «Rain helistas mulle ja palus lepingu lõpetada, et saaks liituda oma vana klubiga Itaalias. Täitsime tema soovi, sest suudame tema koha meeskonnasiseselt asendada ning me ei soovinud head mängijat takistada,» lausus Bauermann.

Klubi spordidirektor Jens Hakanowitzi möönis, et Veideman otsustas klubist lahkuda halval ajal. «Väga kahju, et ta hooaja sellises faasis ära läheb. Ta tuli meie juurde möödunud suvel ning sulandus eeskujulikult meeskonda. Rainil oli pikalt seljaprobleem, kuid ta mängis hambad ristis ikkagi. Täname teda ennastsalgava pühendumise eest ja soovime talle tulevikuks edu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles