Tiger Woods ei mäletanud pärast õnnetust, et oleks autoga sõitnud

Christopher Krutto
Copy
Tiger Woodsi auto pärast õnnetust.
Tiger Woodsi auto pärast õnnetust. Foto: GENE BLEVINS/REUTERS

Veebruari lõpus tegi golfitäht Tiger Woods karmi avarii. Politsei dokumentidest selgub, et õnnetuse tagajärjel ei mäletanud ameeriklane autoga sõitmist.

 

USA Today avaldas õnnetuse järel esitatud läbiotsimisorderi, mille alusel soovisid politseinikud uurida auto musta kasti. Sellest selgub, et pärast õnnetust sõnas Woods korrakaitsjatele, et ei mäletanud autoga sõitmist. Hiljem tunnistas golfitäht sama ka haiglas.

Läbiotsimisorderist selgub veel, et leidmise hetkel oli Woods teadvusetu. Tema nägu olevat kaetud verega. «Konstaablid küsisid talt, kuidas õnnetus juhtus. Sõitja ütles, et ei tea ja ei mäleta sõitmist. Sõitja vigastusi raviti haiglas ja talt küsiti seal uuesti, kuidas avarii juhtus. Ta kordas, et ei tea ja ei mäleta sõitmist,» seisab läbiotsimisordenis.

Politsei usub, et auto musta kasti uurimine aitab tuvastada, miks õnnetus juhtus. Väidetavalt ületas sportlane kiirust, kuid kriminaalsüüdistusi talle ilmselt ei esitata. Joobeseisundis sõitmist Woodsi puhul ei kahtlustata.

Woods tegi karmi avarii 23. veebruari hommikul, kui tema maastur oli mitu korda üle katuse rullunud. Tuletõrjujad lõikasid mehe autost välja ja ta viidi kiirelt haiglasse, kus tuvastati mitmed luumurrud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles