Mainekas väljaanne: Hyundai on alustanud tööd järgmise aasta auto kallal

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Arctic Rallyl.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Arctic Rallyl. Foto: Hyundai Motorsport

Kuigi Lõuna-Koreast pärit autotootja Hyundai ei ole küll veel ametlikult järgmiseks hooajaks autoralli MM-sarjas pühendunud, kuid maineka väljaande Autosporti andmetel on alanud töö uue auto kallal.

Seni on Hyundai rallitiimi pealik Andrea Adamo korduvalt kinnitanud, et uue masina kallal pole töö pihta hakanud, sest järgmisel hooajal jätkamise osas pole veel kinnitust tulnud. Ajakirjanik Jason Craig kirjutab Autosporti veergudel, et tegelikkuses on töö masina kõrval siiski pihta hakanud, kuid pikemalt teemal ei peatu.

Kui Hyundai osas valitseb teadmatus, siis Toyota tehniline direktor Tom Fowler tunnistas, et nende uue generatsiooni masin on hetkel disainifaasis ja tervikpakett loodetakse esimest korda kokku panna suvel.

Tiimipealik Jari-Matti Latvala kinnitas, et esmalt testib masinat kogenud Juho Hänninen ja seejärel saavad võimaluse tiimi palgal olevad sõitjad. Kuigi Sebastien Ogier lõpetab selle hooaja lõppedes karjääri, siis plaanib ta uue masina testimisel samuti käe külge lüüa.

«Meil on testisõitjana palgal Juho Hänninen ja lisaks veel kolm suurepärast pilooti. Sebastien on võitnud tiitleid kolme erineva tootajaga ja on seitsmekordne maailmameister. Tema arvamus ja oskused auto arendamisel on meie jaoks väga tähtis tööriist,» seletas Latvala.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles