Jalgpallistaar koondisekaaslase kritiseerimisest: mind tembeldati natsiks

Christopher Krutto
Copy
Toni Kroos jäi ühismeedias anonüümsete kasutajate sõimu alla.
Toni Kroos jäi ühismeedias anonüümsete kasutajate sõimu alla. Foto: Oscar J. Barroso/ZUMAPRESS.com

Madridi Reali sakslasest jalgpallitäht Toni Kroos avaldas Instagramis, et jäi pärast 2018. aastal tehtud sõnavõttu ühismeedias ahistamise ohvriks.

2018. aastal kritiseeris Kroos koondisekaaslast Mesut Özili, kes otsustas pärast skandaale rahvusesinduses mängimisest loobuda. Seejärel jäi ta aga ühismeedias sõimu ohvriks. 

«Pärast 2018. aasta MMi ütlesin, et mulle ei meeldinud, kuidas Mesut Özil koondisest lahkus. Seetõttu tembeldasid paljud mind natsiks. Mul on blondid juuksed, sinised silmad ja kõik klapib kirjeldusega. Suutsin sellest üle olla. Igaüks võib võltsi ühismeediakasutaja taha peituda ja siis vabalt võõraid sõimata,» vahendab Kroosi sõnu Mundo Deportivo.

2018. aastal sõnas sakslane Özili koondisest lahkumise kohta nõnda: «Özil vääris kohta rahvusesinduses. Ma olen mänginud temaga aastaid ja tean, et ta on hea inimene. Aga see, kuidas ta koondisekarjääri lõpetas, on vale. Viimasel ajal on Özil teinud palju rohkem lolle kui häid asju.»

Özil lahkus koondisest pärast seda, kui tema pilt koos Türgi presidendi Recep Erdoganiga tekitas Saksamaal kõvasti kriitikat. Nüüdseks mängib Türgi juurtega Özil Istanbuli Fenerbache ridades.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles