PM Poolas ⟩ Oma eeljooksu võitnud Nazarov öösel hästi ei maganud, ent pärast jooksu laulis

Mariel Gregor
Copy
Karl Erik Nazarov oli oma eeljooksu kiireim.
Karl Erik Nazarov oli oma eeljooksu kiireim. Foto: REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Karl Erik Nazarov tegi kergejõustiku sise-EMil Poolas Torunis 60 m jooksus ilusa alguse, kui oli oma eeljooksu kiireim ajaga 6,67. See tähendas ka kohta poolfinaalis. Poolfinaali pääseb iga jooksu kaks esimest ja lisaks kõikide jooksude peale kuus sportlast aegadega.

Nazarov ilmus Mixed Zone´i ajakirjanike ette lauldes "olee-olee-olee" ja rõõmsas tujus. Start Nazarovil ei õnnestunud, ent ta suutis selle tasa teha. «Vaadates kordust, siis ma olen oma pool meetrit taga kõigist. Kui püsti sain, siis see hoog.. siit on näha (viitab ekraanil kuvatavale kordusele - M.G.), et vorm on hea. Poolfinaaliks vaja lihtsalt start paika saada ja teha samasugune lõpp või isegi parem,» kommenteeris Nazarov oma esitust.

Närveerimist oli omajagu ja öösel ta hästi magada ei saanud. «Aga kui sõitsime võistlustele Kristeliga (koondise juhi Kristel Berendseniga - M.G.), siis rääkisime juttu ja tulime siia ja tundsin ennast nagu kodus, ei olnud mingit põdemist.»

Nazarov oli jooksu järel emotsionaalne. «Seal 10 peal (10 meetri peal) oli nagu Henri Sai vol. 2, kõik läksid eest ära ja olin väga õnnelik, et ma ikka kätte sain kõik. Võib-olla läksin veidi liiale, sest eeljooks alles, aga muudmoodi ei saagi, ma arvan,» lisas sportlane.

Poolfinaalid algavad kell 14.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles