PM Poolas ⟩ Nazarov suurest finaalist: oli uutmoodi kogemus ja olen tugevam tänu sellele

Mariel Gregor
Copy
Karl Erik Nazarov meeste 60m finaalis.
Karl Erik Nazarov meeste 60m finaalis. Foto: Czarek Sokolowski/AP Photo

Toruni sise-EMil 60 m finaalis ajaga 6,67 seitsmenda koha saanud Karl Erik Nazarov tõdes, et õppis EMilt palju ja jäi esitusega kokkuvõttes rahule. Poolfinaalis uuendas ta Eesti rekordit, saades 6,62.

«Päris hea stardi sain, aga võib-olla natuke hüppasin püsti ja hakkasin liiga vara nii-öelda päriselt jooksma, võib-olla oleks pidanud pikemalt tegema sissejooksu, aga eks seda õpib. Täna olid küllaltki stabiilsed jooksud ja ma olen rahul. Ainuke asi, mis tehnikat mõjutas oli see, et see oli kolmas jooks juba täna. Sellist kogemust mul ei ole varem olnud. Muidu on üks kerge jooks ja üks finaal, täna oli uutmoodi kogemus ja olen tugevam tänu sellele. Tehniliselt ei olnud võib-olla nii palju plahvatust enam, võib-olla poolfinaalis sain kõik välja,» analüüsis kergejõustiklane oma etteastet.

Finaali aja osas sõnas sportlane järgmist: «See oli parem, kui mul eelmisel aastal parim jooks oli, nii et ei saa kobiseda. Taani poiss jäi tahapoole, nii et finaalis viimaseks ei jäänud ja seda probleemi ei ole õnneks.»

«Mul on hea meel, et see võistlus korraldati ja mul oli võimalus siia esindama tulla Eestit, kõik see on super.»

Pingete kohta ütles sprinter, et need teda ei painanud. «Võib-olla suutsin nii-öelda kusagile mujale ennast panna siin. Närvipinget ma ei tundnud, nägin võimalust, kus endast parim anda. Kindlasti ka koondisekaaslased aitasid, meil on selline hea kamraadia, eriti Keisoga, nii et ei olnud nii, et oleks olnud raske,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles