Kontaveit ja Kanepi lähevad Dubais võistlustulle kohe turniiri avapäeval

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com

Eesti edukaimad tennisistid Anett Kontaveit (WTA 24.) ja Kaia Kanepi (WTA 62.) alustavad homme teekonda Dubai tenniseturniiri põhitabelis.

Esimesena saab eestlannadest võimaluse võistustulle astuda Kontaveit, kes tuleb peaväljakule päeva teises kohtumises. Esimene mäng seal algab kell 10 hommikul, mis tähendab, et Kontaveit võiks väljakule saada ca kell 12.

Eesti esireket läheb turniiri esimeses ringis vastamisi vabapääsme alusel turniirile pääsenud ungarlanna Timea Babosiga (WTA 105.). Üksikmängus on Babosi parimaks kohaks 25. koht, kui paarismängus on ungarlanna tipptegija.

Ta on kahel korral tulnud Austraalia lahtiste (2018, 2020) ja Prantsuse lahtiste (2019, 2020) meistriks. Kui 2018. aastal oli ta paarismängus maailma esireket, siis hetkel hoiab ta seal kuuendat kohta.

Kvalifikatsioonist end põhitabelisse murdnud Kaia Kanepi loositi vastamisi ameeriklanna Shelby Rogersiga (WTA 49.), kes Austraalia lahtiste kolmandas ringis lülitas konkurentsist Eesti esireketi Kontaveiti. Naised on varasemalt kohtunud ühe korra, kuid seda juba seitse aastat tagasi. Toona võttis Kanepi selge 6:1, 6:2 võidu.

Nende kohtumine toimub turniiri kolmandal väljakul päeva viimase lahinguna. Nende mäng algab ca kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles