Tartult valusalt lüüa saanud Rakvere pani TalTechi kindlalt paika

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rakvere Tarvase mängumees Kristaps Gluditis palliga.
Rakvere Tarvase mängumees Kristaps Gluditis palliga. Foto: Marianne Loorents / Postimees

Koroonaviiruse tõttu tänasele päevale lükatud korvpalli meistriliiga kohtumises võtsid Rakveres mõõtu kohalik Tarvas ja TalTech. Koduväljakul head mängu näidanud Rakvere võttis 90:77 võidu.

Tarvas pani võidule aluse juba hea avaveerandiga, mis võideti koguni 28:11. TalTech siiski ei andnud midagi lihtsalt väljakuperemeestele ära ja tegi teisel veerandil meeletu spurdi, millega poolaeg hoopis ise punktiga võideti.

Riietusruumist tulid paremini välja jällegi Tarva mängumehed, kes haarasid enne viimast veerandit 69:56 eduseisu. Viimasel neljandikul läks väga tihedaks heitluseks ning külalised jõudsid mitmel puhul kahe silma kaugusele, kuid lõppsõna jäi ikkagi Tarvale.

Võitjate kasuks tõi Tormi Niits 25 punkti. Egert Haller toetas teda 21 silma ja Kristaps Gluditis 15 punktiga. Kolmikduublile oli lähedal Rakvere jänki Devin Harris, kelle kontosse kanti 8 punkti, 10 lauapalli ja 8 korvisöötu.

TalTechi ei päästnud kaotusest ka Oliver Metsalu 19 silma.

Tarvas on tänavu ootusi selgelt ületanud ning 21 kohtumisega on kogutud 11 võitu, millega hoitakse liigatabelis neljandat kohta. TalTechi saldo hetkel kaheksa võitu ja 13 kaotust, mis annab neile viienda koha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles