Itaalia meedia: tiim jäi häbisse, ainus positiivne asi oli Veidemani esitus

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rain Veidemani (nr 6) 16 punktist Mantova võidule aitamiseks ei piisanud.
Rain Veidemani (nr 6) 16 punktist Mantova võidule aitamiseks ei piisanud. Foto: Stings Mantova/Facebook

Eelmise nädala lõpus võistkonda vahetanud korvpallikoondislane Rain Veideman jooksis Itaalia esiliigas Mantova eest platsile, kuid õhtu kujunes üsna nukraks.

Veidemanil oli käsil korralik hooaeg Saksamaa esiliigas Rostockis, kui ühtäkki saabus teade, et ta liitub Mantovaga, kus ta mängis paar aastat tagasi. Ülemineku taga oli eelkõige Itaalia klubi pakutud hea leping. 

Eile tegi Veideman tuttava võistkonna juures tänavuse debüüdi. Ta teenis kohe 37 minutit mänguaega ning viskas oma meeskonna parimana 15 punkti (kolmesed 6/1, kahesed 4/3, vabavisked 6/6). Korralikust individuaalsest esitusest polnud aga kasu, sest Mantova sai kodus Torinolt koguni 52:85 lüüa. 

«Torino häbistas Mantovat, ainus positiivne asi oli Veidemani esitus,» pealkirjastas kohalik ajaleht matšist pajatava loo. 

Mantova põhiturniiri lõpp kujuneb üsna pingeliseks. Võistkond hoiab «Rohelises» alagrupis kaheksa võidu ja 12 kaotusega 10. kohta, kuid play-off'i viivast kaheksandast positsioonist lahutab vaid üks võit. Tõsi, tiimide mängude arv on üsna erinev. Veidemani tööandjal jääb pidada veel kuus kohtumist, kuid ühel konkurendil lausa kümme. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles