Postimehe sporditoimetuse taskuhäälingus «Kehakultuur» olid saatejuhid Henry Lääne ja Karl Juhkami sel korral endale külla palunud Soccernet.ee peatoimetaja Kasper Elissaare, et üheskoos vaadata ette Premium liiga hooajale. 

Kodune vutihooaeg pidi avalöögi saama juba möödunud nädalavahetusel, kuid koroonareeglite tõttu polnud see võimalik. Arvestades, et ülejäänud Euroopas suudetakse jalgpalli edukalt mängida, siis kas Maarjamaa piirangud on liiga ranged? Või on praeguses olukorras ikkagi rumal rääkida mingisugusestki lõdvendamisest?

Ühe matšiga saadi eelmisel nädalal siiski maha, kui valitsev meister Tallinna FC Flora oli superkarika finaalis 1:0 üle Paide Linnameeskonnast. Mis järeldusi saab sellest kohtumisest teha? Mida teeb Flora teistest niivõrd palju paremini, et kõik Maarjamaa vutikarikad just nende auhinnakapis seisavad?

Kas Levadia võidurelvastumine toob tulu? Kas Kalju otsus pöörduda tagasi juurte juurde, mis tõid neile 2018. aastal Eesti meistritiitli, osutub õigeks? Kes kroonitakse n-ö lihtsurelike meistriks?

Vastuse said need ja paljud teised küsimused. Hüva kuulamist!

Kommentaarid
Copy