Madridi Atletico tegi Twitterisse Madridi Reali kritiseeriva nipsaka postituse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Madridi derbi lõppes 1:1 viigiga.
Madridi derbi lõppes 1:1 viigiga. Foto: Oscar J. Barroso/ZUMAPRESS.com

Madridi Atletico tegi Twitterisse postituse, mida nii suurte jalgpalliklubide puhul näeb pigem harva.

Pühapäeval peeti Hispaania jalgpalli meistrivõistlustel Madridi derbi, mis lõppes 1:1 viigiga. Atletico eest tegi skoori Luis Suarez ning Reali eest Karim Benzema.

Eile postitas Atletico Twitterisse järgmised laused: «Nad kritiseerivad isegi korrektseid otsuseid... Mõned inimesed on harjunud, et tuul puhub kogu aeg tagant.»

See säuts oli vastulöögiks Madridi Reali leeri kriitikale kohtunik Alejandro Hernandezi suunas, kes ei andnud käega mängu eest Reali kasuks penaltit. Konkreetset episoodi käis Hernandez ka ise väljaku ääres olevalt ekraanilt vaatamas, kuid 11 meetri karistuslöögi vääriliseks ta käega mängu ei pidanud.

Mängujärgsetes intervjuudes oli andmata jäetud penalti kuum teema. Reali keskväljamees Casemiro nentis, et käega mängu reegel pole kõigile üheselt arusaadav. «Poleks ta käega palli puutunud, oleksin värava löönud. Selgitasin seda ka kohtunikule, kuid ta tegi oma otsuse ja seda tuleb austada. Ta on hea kohtunik. Ta läks isegi olukorda ise üle vaatama,» ütles Casemiro.

Reali ründaja Benzema hinnangul tulnuks nende kasuks määrata penalti. «Minu arust oli see käega mäng. Tavaliselt on nii, et kui kohtunik läheb ise olukorda üle vaatama, lõppeb 90 protsenti neist kordadest penaltiga.»

1:1 viik tähendab, et Atleticol on ühe vähem peetud mängu juures 5-punktiline edu Reali ees.

Hispaania meistrivõistluste tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles