BLOGI ⟩ Kontaveit ei leidnud maailma esikümne mängija võimsatele löökidele vasturohtu ja langes Dubais konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit Dubai WTA-turniiril.
Anett Kontaveit Dubai WTA-turniiril. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 24.) kohtus Dubai WTA-turniiri kolmandas ringis Arina Sabalenkaga (WTA 8.) ning kaotas 3:6, 2:6. Postimees tegi lahingust tekstipõhise otseblogi.

Enne mängu:

Kontaveidi ja Sabalenka kohtumine peetakse keskväljaku teise mänguna. Esimeses vastasseisus lähevad väljakule ameeriklanna Jessica Pegula (WTA 36.) ja teise asetusega tšehhitar Karolina Pliškova (WTA 6.).

Eestlanna ja valgevenelanna on omavahel kohtunud kaks korda ning mõlemad matšid on kuulunud Sabalenkale. «Ta mängib väga hästi ja agressiivselt. Ta tahab kõvasti lüüa ja talle meeldib initsiatiivi võtta. Ka serv on hea. Vastased lähevad ikka iga ringiga raskemaks,» rääkis Kontaveit pärast teises ringis Sorana Cirstea (WTA 67.) alistamist 22-aastasest konkurendist. 

Muidugi, tasub silmas pidada, et Kontaveit ei pruugi kolmapäeval väljakule tulla. Nimelt teatas ta pärast võitu rumeenlanna üle, et talle teeb valu vasaku jala tuhar. «Loodan, et saan ikka edasi mängida,» kostis meie esinumber.

Sama häda segas Kontaveiti juba eelmisel hooajal ja tänavu Austraalia lahtistel. Probleem on lihases. «Kipub tiba krooniliseks muutuma. Teen ikka erinevaid harjutusi ja üritan ennetada, aga ikka tuleb alati tagasi,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles