Endine Tammeka mängija säras Flora võidus Tartu klubi üle

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Sten Reinkort kandis veel mullu Tartu Tammeka särki. Nüüd tegi ta aga oma endisele koduklubile paksu pahandust.
Sten Reinkort kandis veel mullu Tartu Tammeka särki. Nüüd tegi ta aga oma endisele koduklubile paksu pahandust. Foto: Tallinna Flora

Eesti jalgpalli karikavõistlustel lunastas esimesena pileti poolfinaali tiitlikaitsja Tallinna Flora, kes alistas 2:0 Tartu Tammeka.

Flora eest avas 38. minutil skoori endise korvpalluri Vallo Reinkorti poeg Sten Reinkort, kes liikus kahe hooaja vahel just Tammekast pealinnaklubisse. 59. minutil lõi legendaarne Konstantin Vassiljev Flora teise tabamuse. Muide, poolkaitsjale andis väga hea söödu just Reinkort ning kuigi puurivaht Karl Johan Pechter tõrjus Vassiljevi esimese löögi, ei jätnud koondislane teist võimalust kasutamata.

Tammeka ei andnud aga alla ning 87. minutil jõuti sihile. Endise Flora vasakkaitsja Kevin Aloe tsenderdus leidis Kevin Mätase, kelle pealöök lendas Matvei Igoneni selja taha. Rohkemaks polnud taaralinlastel aga jaksu.

Teistes veerandfinaalides kohtuvad homme Narva Trans ja Tallinna Kalev ning Tallinna FCI Levadia ja Maardu Linnameeskond. Ülehomme selgitavad viimase poolfinalisti Nõmme Kalju ja Viljandi Tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles