VIDEO Eesti korvpallikoondislase leivaisa süda tõmmati eurosarjas ribadeks

Postimees Sport
Copy
Dinamo Sassari Jason Burnell ei suuda ära uskuda, mis moodi Nymburk lõpuks tema leivaisa alistas.
Dinamo Sassari Jason Burnell ei suuda ära uskuda, mis moodi Nymburk lõpuks tema leivaisa alistas. Foto: FIBA Europe

Eesti korvpallikoondislase Kaspar Treieri koduklubi Dinamo Sassari kaotas täna Meistrite liiga vahegrupis 89:90 Tšehhi esitiimile Nymburkile. Sealjuures oli Itaalia klubi mängu vaadanud korvpalliajakirjanike sõnul 36-37 minutit selgelt parem võistkond, kuid ei suutnud end maksma panna.

1.46 enne normaalaja lõppu juhtis Sassari pärast Filip Kruslini kahte tabavat vabaviset 87:80, kuid Nymburk tuli eeskätt tänu kahele tabavale kaugviskele mängu tagasi.

Sassari süda murti paar sekundit enne lõppu, kui pall mängiti otsaaudist Hayden Daltonile, kes tabas paremast äärest kahepunktiviske. Itaalia klubile jäi küll võimalus oma korvi lähedalt võitu püüda, kuid vise läks selgelt mööda.

Treieri leivaisa saavutas ülekaalu ka statistiliselt. Sassaril oli parem tabavus kahe- ja kolmepunktivisetel, nad võtsid rohkem lauapalle ning andsid enam 11 resultatiivset söötu. Lõpptulemust see aga ei muutnud.

Üleplatsimehena tõi 24 minutit mänginud Jerrick Harding Nymburkile 28 punkti. Sassari eest paistsid 17 punkti ja 11 lauapalliga silma Miro Bilan ning seitsme silma ja kümne korvisööduga Marco Spissu. Hüppeliigesevigastusega võitlev Treier täna platsil ei käinud.

Sassari jaoks on seis vahegrupis nüüd raske, sest nad on kaotanud mõlemad senised mängud. Veerandfinaali jõudmine pole aga võimatu, sest ees on veel neli kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles