Tartu Ülikooli korvpallimeeskond lõpetas käeluu murdnud mängumehega koostöö

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jordan Capps.
Jordan Capps. Foto: Diana Jesin / TÜASK

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ja detsembri lõpus meeskonnaga liitunud Jordan Cappsi teed läksid lahku ning mängija siirdus tagasi Ameerikasse. 

Capps tegi Tartu meeskonna särgis kaasa seitsmes Paf Eesti-Läti liiga kohtumises ja kogus neis keskmiselt 10,1 punkti ja 3,7 lauapalli. Korvpalli meistriliigas mängis ta kolm mängu ja viskas keskmiselt 5,7 punkti ja võttis 3,7 lauapalli.

Meeskonna viimases mängus Pärnu Sadama vastu sai Capps löögi käe pihta ja hilisema uuringuga selgus, et selle tagajärjel oli tekkinud luumurd. 

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa peatreeneri Toomas Kandimaa sõnul ei suutnud Capps Tartus õiget mängurütmi leida. «Capps on varasematel hooaegadel Soomes ja Kosovos näidanud resultatiivset mängu, aga paraku jäid tema mängud meie satsis sellest pildist kaugele. Ta ei olnud enne Tartusse tulekut sel hooajal mänginud ja meie treeningute rütmiga harjumine läks tal päris vaevaliselt.

Suurem treeningkoormus hakkas välja näitama ka erinevaid varasemaid vigastusi, mis kokkuvõttes kogu tema mängu halvas. Viimases mängus Pärnu vastu sai ta ka oma viskekäele viga, mis tähendanuks ligi paarikuulist pausi. Otsustasime seega, et pigem lõpetame lepingu ära ja ta saab Ameerikasse tagasi minna. Soovime talle edaspidises karjääris kindlasti edu,» sõnas Kandimaa.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa järgmine mäng Paf Korvpalli meistriliigas on laupäeval, 13. märtsil kui kodusaalis võetakse vastu AVIS UTILITAS Rapla meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles