Kas Ronaldo jätab Meistrite liigaga hüvasti ja siirdub USAsse?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Torino Juventuse superstaar Cristiano Ronaldo.
Torino Juventuse superstaar Cristiano Ronaldo. Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/SCANPIX

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo on aastaid heidelnud Euroopa suurimate karikate eest. Tänavune hooaeg võib jääda tal siin viimaseks, sest arutamise all on siirdumine USAsse.

Torino Juventus langes koos oma suurima tähega Meistrite liigast sel nädalal konkurentsist, kui võõrsil löödud väravate reegliga jäädi kaheksandikfinaalis alla FC Portole. Pärast mängu on räägitud, et Ronaldo mängud Meistrite liigas võivadki olla mängitud.

Portugali suurim jalgpallitäht on olnud viimasel ajal ühenduses ka David Beckhamiga, kes on MLSis palliva Miami Interi üks omanikke. Ühe teemana on portaali Daily Stari sõnul arutatud ka Interisse siirdumist.

Ronaldol on mõistagi kehtiv leping Juventusega, mis kestab 2022. aasta suveni. Kui Itaalia suurklubi loodab oma tähtmängija eest veel mingit tulu teenida, siis tuleb tänavu ta kuskile maha müüa. Portugallane ise mõtleb samuti lahkumisest, kuid tema palganumber pole paljudele jõukohane. Tänavu pistab jalgpallur endale tasku 31 miljonit eurot.

Ronaldo on oma karjääri jooksul tunnistatud viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks. Lisaks on tema auhinnakapis viis Meistrite liiga trofeed ning ka Euroopa meistritiitel Portugali koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles