Võrkpalliklubid olid Schenker liigas hoos

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (nr 6).
Martti Juhkami (nr 6). Foto: Margus Ansu

Laupäeval toimus Schenker liigas neli mängu, mis kõik lõppesid Eesti klubi võiduga, kirjutab volley.ee. Tartus võitis kohalik Pere Leib Daugavpilsi Universitate meeskonna 3:0. Neljanda järjestikuse võidu saavutanud ülikoolilinna meeskonna parimatena tõid Martti Juhkami 17 ja Lauris Iecelnieks 15 punkti.

Tabelis üheksandaks tõusnud Rakvere Grossi Toidukaubad võitis kodusaalis peetud mängus VK Biolars meeskonna 3:1. Rakvere eest tegi hea mängu Virko Vantsi, kes tõi 26 punkti (efektiivsus +17).  

Ka kolmandas mängus pidi Läti meeskond Eesti klubi paremust tunnistama, kui TTÜ oli 3:0 parem Ozolnieki/Poliurs meeskonnast. Denis Sintov ja Karlis Mesila panustasid TTÜ võitu 17 punktiga. TTÜ jätkab turniiritabelis kolmandal kohal.

Järgmise nädala neljapäeval eurosarjas Lausanne`iga kohtuv Tallinna Selver jätkab Schenker liigas kaotuseta ka pärast põhiturniiri 13. mängu. Täna oli tiitlikaitsja võõrsil 3:0 parem Valio Võru meeskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles