Aava kinnitas Iirimaa ja Norra rallil osalemist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aavat ja Kuldar Sikk kinnitasid Iirimaa ja Norra rallil osalemist.
Urmo Aavat ja Kuldar Sikk kinnitasid Iirimaa ja Norra rallil osalemist. Foto: Mihkel Maripuu

Rallisõitja Urmo Aava kinnitas, et osaleb koos kaardilugeja Kuldar Sikuga MM-sarja kahel esimesel etapil Iirimaal ja Norras Stobarti meeskonnas. Fordiga kihutavad eestlased koguvad punkte ka tiimide arvestuses.

Kuigi eestlaste ja Stobarti koostööst räägiti juba mitu nädalat, polnud pooled lepingut allkirjastanud. Kahel esimesel rallil osalemiseks jõuti kokkuleppele eile ja täna hommikul Inglismaal Fordi tiimi peakorteris peetud läbirääkimiste tulemusena.

«Pärast Norra rallit jätkame läbirääkimisi edasiste võistluste suhtes,» sõnas Aava. «Samal ajal üritame kodus sponsorite abil koguda võistlemiseks vajalikku raha.»

Kahe esimese ralli eest tasumiseks on Aaval raha olemas. Samas avaldas ta lootust, et neil õnnestub lõpuks sõita varem plaanitud kaheksal MM-rallil. Esialgu Aava seda aga kinnitada ei julgenud, märkides vaid, et võtab hooaega võistluse kaupa.

«Tahan eriliselt tänada Malcolm Wilsonit ja M-Sporti, et nad tulid meile vastu ning võimaldasid soodsatel tingimustel Iirimaal ja Norras võistelda ja sellega ennast näidata ja tõestada,» lausus Aava. «Tiim on meisse suhtunud uskumatult heatahtlikult.»

Iirimaa MM-ralli sõidetakse 30. jaanuarist kuni 2. veebruarini, Norras kihutatakse kaks nädalat hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles