MM-hooajaks valmistuv Eesti noor rallitalent timmib vormi koos Neuville'iga

Postimees Sport
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: Taneli Niinimäki

Tulevikulootus Robert Virves võistleb sel nädalalõpul Itaalias Ciocco e Valle del Serchio asfaldirallil, et valmistuda aprillikuiseks Horvaatia MM-etapiks. 

20-aastane Virves teatas eelmisel nädalal sotsiaalmeedias, et sai kokku piisava eelarve, löömaks kaasa JWRCs. Sarjas peetakse tänavu viis võistlust, neist esimene 22.-25. aprillini Horvaatias koos WRC-etapiga. 

Lisaks kuulvad JWRC kalendrisse Portugali, Eesti, Belgia ja Kataloonia mõõduvõtud. See tähendab, et viiest võistluses lausa kolm peetakse asfaldil. 

«Kuna asfaldirallidelt meil kogemus tänaseks puudub, on korralik ettevalmistusprogramm kindlasti hädavajalik ja seetõttu peamegi eriti suurt rõhku panema sel aastal kogemuste hankimisele asfaldil,» arutles Virves.

Esimene samm astutakse sel nädalavahetusel Itaalias. Virves osaleb koos kaardilugeja Sander Pruuliga Itaalia meistrivõistluste esimesel etapil, Ciocco e Valle del Serchio rallil.

«See saab meie jaoks olema elu esimene asfaldiralli ja eesmärgiks on läbida iga võistluskilomeeter, et saada võimalikult palju kogemusi,» lisas rallimees.

Muide, sama võistlust kasutab Horvaatia MM-etapiks valmistumisel Hyundai tiim. Pealik Andrea Adamo saatis kohale Thierry Neuville’i ja Craig Breeni. 

Võistlusel on avas kümme kiiruskatset kogupikkusega 93,42 km. Ralli algab täna kell 17.30 ja lõppeb homme õhtul. Meie meeste istumise all on kaheveoline Ford Fiesta Rally4, millega tuli M-Sport välja aasta tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles