VIDEO Lätlaste duo tegi VTB-liigas pöörase partii, tiim särab vaatamata suurtele tagasilöökidele

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rolands Freimanis.
Rolands Freimanis. Foto: Tomasz Browarczyk/VTB

Korvpalli VTB Ühisliigas jätkub Poola klubi Zielona Gora edulugu. Sel korral saadi koduplatsil koguni 117:79 jagu Krasnojarski Jenisseist. 

Võõrustajad oli pidurtamatus hoos algusest peale. Kohe avaveerandil visati 32 punkti, poolajaks koguti 60. Jenissei ei saanud kaitset pidama ka järgmise 20 minuti jooksul ning lasi endale visata 117 silma. 

Zielona Gora poolelt särasid kaks lätlast. Endine Kalev/Cramo pallur Rolands Freimanis põrutas üleplatsimehena 25 punkti, Janis Berzinš lisas 17 silma ja 10 lauapalli. 

Poola klubi on tänavu suurim üllataja. 21 mängust on võidetud koguni 13, millega hoitakse tabelis kindlalt viiendat kohta. 

Seni saavutatule lisab kaalu tõik, et tiimi on tabanud mitmed suured tagasilöögid. Veebruaris jäädi ilma kogu liiga üheks suuremaks staariks tõusnud Gabriel Lundbergist, kes liitus Moskva CSKAga. Esmaspäeval saabus uudis, et tema asendaja Nikos Pappas rebestas kannakõõluse ning hooaega jätkata ei saa. 

Zielona Gora loodab võiduseeriat pikendada teisipäeval, mil võõrustatakse Kalevit. Jaanuaris Tallinnas peetud kohtumises andsid meie mehed kõva lahingu, ent pidid nigela viimase veerandaja tõttu vastu võtma 79:86 kaotuse. 

Enne Poola sõitu kohtub Kalev veel homme kodusaalis Kaasani Unicsiga. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles