Venemaa laskesuusaeksperdi karm hinnang: meil on keskpärane koondis, keskpäraste tulemustega

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Aleskandr Loginov.
Aleskandr Loginov. Foto: MICHAL CIZEK/AFP/SCANPIX

Venemaa laskesuusatamisel on käsil keerulised ajad. Ilmekaks näiteks oli eilse Nove Mesto MK-etapi meeste 10 km sprint. 

Suurema osa hooajast on meie idanaabrid hädas olnud lasketiirus, mistõttu pole suusasõit isegi nii palju jututeemaks olnud. Eile saadi aga märgid korralikult maha, ent tulemus jäi sellele vaatamata väga lahjaks. 

Nii Matvei Jelisejev kui ka Aleksandr Loginov läbisid kaks tiiru puhtalt, ent pidid leppima 16.-17. kohaga. Kaotust võidumehele Quentin Fillon Maillet'le kogunes 50 sekundi ümber. Veel eelmisel hooajal suutnuks mõlemad trahvideta sprindis poodiumi eest võidelda. 

«Näitasime taas oma keskpärast taset ja tulemusi. Oleme keskpärane tiim. See tuleb omaks võtta, leppida ja teha vajalikku tööd, et taas silmapaistvaks koondiseks tõusta,» nentis Venemaa laskesuusaekspert ja kommentaator Dmitri Guberniev kodumaa meediale.

Ainsana on tänavu enam-vähem taset näidanud Loginov, kes võitis hooaja alguses Antholzi MK-etapil individuaaldistantsi. Viimasel ajal on teda aga seganud jalavigastus. MMil jäi venelaste saagiks vaid üks medal, meeskondlik pronks. 

«Olen varemgi öelnud, et tänavune hooaeg on koroonaviiruse tõttu teistsugune. Lisaks ei ta me endiselt, kuidas on treenitud ja kes Jelisejevit juhendab. Olukord on kummaline. Käib varjamine. See olukord peab lõppema,» avas Guberniev tausta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles