Eckhoffi valitsemine Nove Mestos jätkus, eestlannad jälitussõitu ei pääsenud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tiril Eckhoff.
Tiril Eckhoff. Foto: MICHAL CIZEK/AFP

Laskesuusatamise MK-sari väisab teist nädalat järjest Tšehhi talispordikeskust Nove Mestot. Naiste konkurentsis nautis sprindivõistluses jällegi võidurõõmu norralanna Tiril Eckhoff, kellele oli see hooaja 11. etapivõiduks.

Eckhoffi võitu ei vääranud ka üks eksimus teises lasketiirus. Ta läbis 7,5 km distantsi ajaga 18.11,1 ning see oli võiduks piisav. Teise koha teenis puhtalt lasknud sakslanna Denise Herrmann, kes kaotas Eckhoffile 6,1 sekundit. Viimasena astus poodiumile itaallanna Dorothea Wierer (+10,5). Itaalia laskesuusaäss juhtis võistlust pärast viimast tiiru, kuid tema suusakiirus ei olnud täna norralannaga võrdväärne.

Eestlannade võistlus ebaõnnestus, sest 60 parema sekka ei suutnud ükski kolmest startinust eestlannast jõuda. Johanna Talihärm tegi lasketiirudes kokku kolm eksimust ning tal kogunes võitjale kaotust lõpuks 1.59,9. See andis talle 61. koha ning jälitussõidust jäi lahutama 0,6 sekundit.

Regina Oja käis mõlemas tiirus ühel trahviringil ning sai 68. koha, kaotades võitjale 2.12,9. Kadri Lehtla eksis korra püstitiirus ning teenis 79. koha (+2.34,1). Hooaega hästi alustanud Tuuli Tomingas täna starti ei läinudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles