Piltuudis Grosjean näitas põlenud kiivrit, mis tema elu hirmsas avariis päästis

Karl-Joosep Küngas
Copy
Romain Grosjean oli leekides 28 sekundit, kuid pääses minimaalsete vigastustega.
Romain Grosjean oli leekides 28 sekundit, kuid pääses minimaalsete vigastustega. Foto: Hoch Zwei/ZUMAPRESS.com

Romain Grosjean võib pidada end õnnesärgis sündinuks, kuna tema avarii möödunud aasta Bahreini GPl võinuks lõppeda halvema õnne korral üsna täbaralt. Õnneks on mehega kõik korras, kuid nüüd avalikustas ta oma kiivri, millega vormelipiloot leekides olnud masinast pääses.

Möödunud hooaeg lõppes Grosjeanile väga ootamatult. Käimas oli hooaja 15. osavõistlus ning tema F1 karjääri lõpuni oli jäänud veel kolm osavõistlust. Kahjuks toimus mäletatavasti Bahreini esimesel ringil hirmus avarii, kus Grosjeani juhitud Haas pooleks lendas ja põlema süttis.

Mees pääses üsna kiiresti autost siiski välja ja pääses õnneks väiksemate vigastustega. Ta toimetati kiiresti haiglasse ning tal olid mitmed põletushaavad. Neid peab ta tänase päevani ravima, kuid vähemalt on kõik jäsemed ilusti küljes.

Neljapäeval veetis prantslane aega oma fännidega veebis olevas voogesitus platvormil. Just seal näitas mees ka oma põlenud kiivrit ja ühel seal olnud isikul õnnestus see jäädvustada. 

Kiiver on ikka väga räbal ning võib ainult arvata, mis võinuks juhtuda, kui Grosjean pidanuks veelgi kauem leekides viibima. 

Tänavu prantslane enam F1-s ei kihuta, kuid tema karjäär võidusõitjana pole veel lõppenud. Sel aastal on ta testinud mitmel korral USA Indycari masinat ning peaks seal sarjas ka mõnel korral startima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles