Jamie Vardy suurepärase vormi taga on õlu ja pitsa

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jamie Vardy.
Jamie Vardy. Foto: Jon Super / POOL/EPA/Scanpix

Jamie Vardy elustiili kohta räägitakse ikka ja jälle midagi põnevat. Tihti tunduvad need lood tippspordi kontekstis üsna uskumatud. Näiteks avaldas tema endine meeskonnakaaslane Ritchie De Laet, et mängudele eelnevatel päevadel meeldib Vardyle õlut juua ja pitsat süüa.

Sel hooajal murdis Vardy Premier League’i kõigi aegade 20 parema värvalööja hulka. Kuigi ta on kogu liiga üks paremaid ründajaid, meenutab tema toimuiskava poissmehe, mitte tippsportlase oma.

Praegu Antwerpi Royalis leiba teeniv De Laet avaldas täpsemalt, mida Vardyle süüa ja juua meeldib. «Mängueelsel õhtul joob ta pindi õlut ja sööb pitsat. Näiteks siis, kui ta Ruud Van Nistelrooy rekordi üle tegi ja 11 mängus järjest värava lõi, lasi ta eelneval õhtul bussijuhil portveini tuua. Peitsime seda hotellis,» rääkis De Laet.

«Mina jõin klaasi, Jamie hoolitses ülejäänud pudeli eest,» lisas Laet.

Vardy on oma dieedist ka ise avalikult rääkinud, kuid õlu ja veini asemel mainis ta energiajooki. «Kui mäng algab traditsiooniliselt kell 15, siis alustan hommikud Red Bulliga. Umbes 30 sekundiga on mul purk joodud,» sõnas Vardy.

Ühtlasi on purk Red Bulli talle ka hommikusöögi eest. Esimese söögi teeb ta umbes kell 11.30. Tavaliselt on selleks küpsetatud oad ning juustu ja singi omlett. Mõistagi loputab ta söögi alla purgi Red Bulliga. «Kui poolteist tundi enne matši avavilet riietusruumi jõuame, joon kolmanda purgi Red Bulli,» kinnitas Vardy.

Igatahes on Vardy küsitavast dieedist hoolimata olnud suurepärases vormis. Sel hooajal on tal kirjas 12 liigaväravat ning Leicester City hoiab tabelis kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles