Nõmme Kalju palkas omale spordipsühholoogi: praegused olud võivad tekitada suuremat ebakindlust

Postimees Sport
Copy
Spordipsühholoog Külliki Taylor.
Spordipsühholoog Külliki Taylor. Foto: Nõmme Kalju Facebooki leht

Viimastel päevadel on Nõmme Kalju jalgpalliklubi püsinud skandaali keskmes, sest nende treener Gerulio Aurelio Fredo suunal tuleb üha rohkem süüdistusi. Nõnda palkas jalgpalliklubi oma meeskonda spordipsühholoogi.

«Praegused olud võivad meie klubis tekitada suuremat ebakindlust ning seetõttu on Nõmme Kalju kaasanud oma meeskonda spordipsühholoogi.

Psühholoogi ülesandeks on igapäevaselt toetada sportlasi, lapsevanemaid ning treenereid küsimustes, millele ise ei ole alati kerge vastust leida. Spordipsühholoog on klubis neutraalne isik, kellega koos on võimalik leida lahendusi ka keerukamatele olukordadele.

Külliki Taylor omab spordipsühholoogia magistrikraadi (MSc. Psychology of Sport & Execise) Inglismaa Leeds Becketti Ülikoolist ning on lõpetanud Eesti Spordigümnaasiumi moodsa viievõistluse erialal. Ta on aastaid töötanud laste ja noortega, viimastel aastatel eelkõige saavutusspordi kontekstis. Endise sportlasena on Külliki põhjalikult teadlik igapäevastest väljakutsetest, millega sportlased silmitsi seisavad,» seisis Nõmme Kalju ühismeedia teadaandes.

Praegused olud võivad meie klubis tekitada suuremat ebakindlust ning seetõttu on Nõmme Kalju kaasanud oma meeskonda...

Posted by Nõmme Kalju FC on Laupäev, 13. märts 2021
Copy

Märksõnad

Tagasi üles