City ründetalisman sai enam kui aastase vahe järel taas võrku sahistada

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: Daniel Murphy/www.imago-images.de/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis laupäeval taas võidulisa tabeliliider Manchester City, kes alistas 3:0 Fulhami. 

Kui esimesel kolmveerandtunnil väravaid ei nähtud, siis kohe teise poolaja alguses lükkas City järgmise käigu sisse. Esmalt viis 47. minutil minutil helesinised juhtima John Stones, üheksa minutit hiljem virutas Gabriel Jesus juba teise ning 60. minutil seadis Sergio Agüero penaltipunktist jalule juba lõppskoori 3:0.

11 meetri karistuslöögi realiseerimisega lõpetas 32-aastane argentiinlane Premier League'is ka oma enam kui aasta kestnud väravapõua. Nimelt sahistas Agüero enne eilset väravavõrku viimati 2020. aasta jaanuaris Sheffield Unitedi vastu ehk 417 päeva tagasi. 

See siiski ei tähenda, et Premier League'i ajaloo neljas väravamasin (181 tabamust) oleks rooste läinud. Agüero on nimelt olnud pikalt kimpus vigastustega, mistõttu on selle 14 kuu jooksul väljakule pääsenud kõigest 13 mängus või veelgi täpsemalt väljendades 641 minutiks.

Lisaks on argentiinlane vahelea sihile jõudnud ka Meistrite liigas. Alagrupiturniiril õnnestus tal 103 minuti jooksul sihile jõuda lausa kahel puhul: korra Porto ja korra Marseille'i vastu. 

Lisaks Cityle teenisid eile võidulisa ka Burnley, kes oli 2:1 üle Evertonist, ning Crystal Palace, kes alistas 1:0 West Bromi. Laupäevases neljandas mängus tegid Leeds ja Chelsea 0:0 viigi. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles