Drell tegi Itaalias mehise partii, Raieste sai võimaluse Madridi Reali vastu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Henri Drellil (palliga) on Pesaros käsil kolmas, ent ilmselt raskeim hooaeg.
Henri Drellil (palliga) on Pesaros käsil kolmas, ent ilmselt raskeim hooaeg. Foto: Victoria Libertas Pesaro Basket/Facebook

Korvpallikoondislase Henri Drelli koduklubi Pesaro pidi Itaalia kõrgliiga matšis tunnistama võõral väljakul Varese 81:68 paremust. Hispaanias pidi Sander Raieste leivaisa Baskonia kodus alla vanduma Madridi Realile 74:85.

Pesaro andis mängu käest esimese poolajaga, mis kaotati 28:40. Kuigi visalt võideldi lõpuni - neljanda veerandaja teises pooles jõuti veel nelja punkti kaugusele -, siis võiduvõimalust ei tekkinud. Viimaste minutitega päästmisega kärises vahe taas suureks. 

Võitjate poolelt tegi särava partii vanameister Luis Scola. 30. aprillil 41. sünnipäeva tähistav ääremängija viskas 20 punkti ja noppis kuus lauapalli. Pesaro parim oli 17 silma toonud Justin Robinson. 

Korraliku partii tegi ka taas algviisikusse kuulunud Drell. Meie mees müttas üle 29 minuti, viskas üheksa punkti (kahesed 3/2, kolmesed 3/1, vabavisked 2/2) ja noppis seitse lauapalli. Kusjuures avapoolajal jäi ta nullile. 

Hea märk on see, et viimasest kuuest mängust viies on Drell kuulunud põhikoosseisu. Ta täidab peatreeneri Jasmin Repeša joonises olulist rolli, eelkõige toob minuteid kaitsemäng.

Mullu liigasse püsimajäämise eest võidelnud Pesaro hoiab üheksa võidu ja 11 kaotusega üheksandat kohta. Tabel on aga väga tihe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hispaania kõrgliigas pidi liialt ebastabiilselt esinenud Baskonia tunnistama Reali üsna kindlat paremust. Ohjad anti käest juba avapoolajaga, mis kaotati 35:45. Järgmisel 20 minutil pusiti kõvasti vastu, ent külalisi kätte ei saadudki. 

2.02 enne lõpuvilet sai võimaluse ka Raieste. Ühtegi pealeviset ääremängija sooritada ei jõudnud. 

23 mängust vaid ühe kaotanud Real jätkab liidrikohal, Baskonia on kolmas (19-5). 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles