Instagramis Klæbo pilti laikinud Venemaa suusatäht tembeldati reeturiks

Christopher Krutto
Copy
Gleb Retivõhh.
Gleb Retivõhh. Foto: Sergei Bobylev/Sergei Bobylev/TASS

Venemaa murdmaasuusatamise koondise liige Gleb Retivõhh (29) avaldas, et sattus kodumaal ootamatu kriitikalaviini alla.

Oberstdorfi MMi 50 km klassikamaratoni lõpus põrkasid omavahel kokku venelane Aleksandr Bolšunov ja norrakas Johannes Høsflot Klæbo. Bolšunovil purunes suusakepp ja algselt sai ta kaela pronksi. Pärast sõitu otsustasid kohtunikud Klæbot karistada ja ta diskvalifitseeriti. See tähendab, et kulla võitis Emil Iversen, hõbe läks Bolšunovile ja pronksi teenis Simen Hegstad Krüger.

Klæbo tegi sõidu järel Instagrami postituse, kus vaatas olukorrale tagasi. Seda laikis ka Retivõhh, kes seejärel kaasmaalaste sõimu ohvriks langes. «Klæbo postitas pärast sõitu Instagrami pildi. Ma ei lugenud lisapealkirja ja panin sellele «meeldib». See oli üks viis avaldada austust heale sportlasele ja konkurendile. Pilt nägi kena välja ja laikisin seda. Ma ei vaadanud selle juures olnud teksti,» sõnas Retivõhh Sport-Expressile.

«Ometi inimesed märkasid seda. Ma sain kirju, kus mind nimetati reeturiks ja kuidas ma toetan Klæbot. Mitte millestki tehti skandaal ja mind süüdistati. Kahjuks on see nende õigus. Kui inimestel pole midagi teha, siis aga palun, andke tuld. Mulle ei meeldi see, aga see on tavaline. Iga inimene leiab midagi ebameeldivat, kui otsib seda,» lisas kolmekordne MMi medalist.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles