Kahe PSG tähtmängija kodusid rööviti: Marquinhose isale anti peksa ja tema lapsed lukustati kappi

Christopher Krutto
Copy
Marquinhos (vasakul) ja Angel Di Maria langesid mõlemad röövlite ohvriks. Kusjuures mõlemal sportlasel olid samal ajal kodus ka pereliikmed.
Marquinhos (vasakul) ja Angel Di Maria langesid mõlemad röövlite ohvriks. Kusjuures mõlemal sportlasel olid samal ajal kodus ka pereliikmed. Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Eile pidi Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi tunnistama Prantsusmaa liigas Nantesi 1:2 paremust, kuid seekord oli tulemusest tähtsam see, mis toimus väljakust eemal.

 

Lugu algas sellega, kui PSG spordidirektor Leonardo sai kõne, kust kuulis, et tähtmängija Angel Di Maria majas olid just käinud röövlid. Seejärel pöördus ta peatreeneri Mauricio Pochettino poole, kes Di Maria 62. minutil välja vahetas.

Vargad käisid majas ajal, kui Di Maria pere oli kodus. Ta lahkus koheselt staadionilt ja suundus pere juurde. Kuigi algselt vahendas RMC röövi kui äärmiselt vägivaldset, siis see lükati hiljem ümber. Sissetungijad olid käinud maja osas, kus ühtegi pereliiget tol hetkel ei viibinud. Pikanäpumehed said enda kätte ülemise korruse seifi sisu.

Kui Di Maria pere pääses olukorrast suhteliselt leebelt, siis Marquinhose pere jaoks oli juhtum palju šokeerivam. Nimelt tungisid ka tema koju vargad. Tol hetkel viibisid majas Marquinhose isa ja tema kaks tütart (üks on 13- ja teine 16-aastane).

Le Parisien kirjutab, et kaks röövlit lõib Marquinhose 52-aastast isa mitu korda näkku ja rindkeresse. Mees helistas kohaliku aja järgi kell 21.40 politseisse ja teatas, et teda rünnati kahe mehe poolt aias, kui ta oli läinud koeri toitma.

Kurjategijad lukustasid majas viibinud isikud riidekappi ja põgenesid. Esialgsete uurimistoimingute järgi varastasid röövlid kolm luksuskotti, juveele, mitmeid luksusesemeid ja 2000 eurot sularaha.

Kusjuures PSG mängijate kodude röövimine ei ole enam midagi erilist. Alates 2018. aastast on pikanäpumeeste ohvriks langenud Eric Maxim Choupo-Moting, Thiago Silva, Dani Alves, Sergio Rico ja Mauro Icardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles