Paf lõpetab sponsorlepingu Nõmme Kaljuga: me ei soovi olla rohkem klubiga seotud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kuno Tehva (vasakul) ja Allar Levandi.
Kuno Tehva (vasakul) ja Allar Levandi. Foto: Nõmme Kalju kodulehekülg.

Möödunud aastal Pafi ja Nõmme Kalju vahel sõlmitud sponsorleping on lõppenud, teatas rahvusvahelise mänguettevõtte Eesti juht Allar Levandi.

«Seoses eelmisel nädalal avalikuks tulnud juhtumiga Nõmme Kalju jalgpalliklubis oleme otsustanud lõpetada sponsorlepingu klubiga. Sponsorina seisame vastutustundlike käitumistavade ja eetika eest spordis ja ootame sama ka meie partneritelt. 

Antud juhtum on väga tõsine ja häiriv ning seda peavad lõpuni uurima vastavad ametkonnad. Treeneri käitumine ei olnud aktsepteeritav ning ei sobi meie ühiskonda. Meie poolt on antud sponsorleping lõpetatud ja me ei soovi olla klubiga rohkem seotud,» selgitas Levandi.

Pafi ja Nõmme Kalju koostöö algas möödunud aasta veebruaris, mis tõi vutitiimile aastas sisse 85 000 eurot. Toona oli tegemist Eesti klubijalgpalli suurima särgisponsorlusega.

Kalju ja Pafi allkirjastatud koostööleping oli sõlmitud 2023. aasta lõpuni ning lepingu väärtuseks oli kokku 340 000 eurot. Pafi logo kaunistas suurelt Kalju võistkondade särke ja staadioneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles