Treier sai EMil jälitussõidus 19. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Treier
Jan Treier Foto: Andreas Nigol

Slovakkias Osrblies peetavatel laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlustel sai Jan Treier meesjuunioride 12,5 km jälitussõidus 19. koha.

Vastavalt üleeilsele sprindile sõitu 17. kohalt alustanud 19-aastane Treier tegi täna nelja tiiru peale viis möödalasku ja sai lõpuks 19. koha, kaotades võitjale 4.52,3.

43. kohalt alustanud Jaan Koolmeister läbis esimesed kaks lasketiiru puhaste paberitega, kuid jättis kolmandas tiirus üles kolm märki ning seejärel oli ta sunnitud rajalt lahkuma, kuna võitja jõudis finišisse.

Kokku jõudis finišisse 43 noormeest.

Üleeilse hõbemedali vahetas kulla vastu venelane Aleksandr Loginov, kes eksis täna kahel lasul ja lõpetas ajaga 32.10,2. Eilne võitja, norralane Vetle Sjastad Christiansen tegi täna samuti kaks möödalasku, kuid kaotas Loginovile 23,5 sekundit ja sai hõbemedali.

Kaheksandalt kohalt kolmandaks tõusis norralane Johannes Thingnes Bø, kes läbis kaks trahviringi ja kaotas võitjale 23,7 sekundit.

Meeste 12,5 km jälitussõidus tõusis Peeter Kirss eilse sprindiga võrreldes neli kohta, lõpetades 46. positsioonil. Kirss eksis täna neljal lasul ja kaotas võitjale 6.27,3.

52. kohalt alustanud Karel Viigipuu oli viimane, kel sõit lõpetada lasti, saades 56. koha. Viigipuu läbis täna viis trahviringi ja kaotas võitjale 9.16,0.

Esikohalt alustanud venelane Aleksei Volkov võitis kuldmedali ka täna, tehes ühe möödalasu ja lõpetades ajaga 31.48,0.

Hõbemedali võitis samuti ühel lasul eksinud Sergei Semenov, kaotades võitjale 16,2 sekundit. Hea sõidu tegi sakslane Daniel Böhm, kes tõusis 15. kohalt kolmandaks. Böhm läbis ühe trahviringi ja kaotas võitjale 18,5 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles