Nõmme Kalju presidendi Kuno Tehva sõnul teadis Aivar Pohlak juba varem 2014. aasta Getulio kohta käivast politseiuurimisest (8)

Postimees Sport
Copy
Nõmme Kalju president Kuno Tehva.
Nõmme Kalju president Kuno Tehva. Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju president Kuno Tehva rääkis Delfile antud intervjuus, et jalgpalliliidu president Aivar Pohlak teadis juba varem jalgpallitreener Fredo Getúlio Aurelio kohta käinud politseiuurimisest.

Räägitud politseiuurimine algatati selle põhjal, et jalgpallitreener olevat massaaži käigus tõmmanud ühel alaealisel naisjalgpalluril püksid jalas ning teda intiimpiirkonnast katsunud.

Tegemist oli Birgit Tikkiga, kes kommenteeris seda ka meedias. Tikk võttis Aureliolt eratrenne, kuid ühel hetkel tekkisid tal alaseljaga probleemid, mille peale kutsus treener teda enda juurde massaaži. Jalgpallurile tundus see küll imelik, aga ta eeldas, et ka teised tüdrukud käivad seal.

«Kui ta massaaži tegi, siis ühel hetkel läks asi nii kaugele, et ta tõmbas mul püksid jalast.  /.../ Ta tegi mulle massaaži ja äkitselt käppis mind jalgevahelt. Selle peale reageerisin ja küsisin «what the fuck?». Ta lõpetas,» kirjeldas Tikk.

Pikemalt saab sellest õõvastavast kogemusest lugeda siit.

Jalgpalliliidu president pole Tehva esitatud väidetega sugugi nõus. «See on täielik jama. Tehva proovib lihtsalt olukorda segasemaks muuta,» tõdes ta Postimehele.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles