Liverpool sai nukra kaotusterongi uuesti pidama. Kas seekord lõplikult?

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Diogo Jota (vasakul) koos Sadio Manega.
Diogo Jota (vasakul) koos Sadio Manega. Foto: Paul Ellis / POOL/EPA

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai valitsev meister Liverpool taas seisma vahepeal mitu nädalavahetust kihutanud kaotuserongi, kui võõral väljakul alistati 1:0 Wolverhampton Wanderers. 

Enne esmaspäeva tundsid punased Premier League'is viimati võidurõõmu 28. veebruaril, kui samamoodi võõral väljakul oldi 2:0 üle Sheffield Unitedist. Pärast seda oli neil tulnud kahes järjestikuses mängus tunnistada vastavalt Chelsea ja Fulhami 1:0 paremust. 

Kahemänguline kaotusteseeria on Liverpooli puhul küll haruldane, ent siiski ei midagi sellist, mis häirekellasid helistama paneks. Küll tasub siia juurde arvestada, et enne Sheffieldi võitu oli punastel samamoodi all neli järjestikust kaotust ehk viimasest kaheksast Premier League'i mängust on Jürgen Klopi hoolealused võitnud ainult kaks.

Sel korral kindlustas Liverpoolile kolm võidupunkti nende tänavune ründetäiendus Diego Jota, kes lõi kohtumise ainsa värava avapoolaja lõpus. Kuigi rohkem tabamusi ei sündinud, hargnesid ka teise kolmveerandtunni lõpus lahti teravad sündmused.

Nimelt põrkas Wolves kollkipper Rui Patricio lisaajal kokku tiimikaaslase Conor Coadyga ning seda nii õnnetult, et jäi pärast kokkupõrgelt liikumatult murule lebama. Kodumeeskonna väravavahti tohterdati seejärel ligi 15 minutit, kuniks ta kanderaamiga platsilt ära viidi. 

Kohtumise järel andis Wolvesi peatreener Nuno Santo avalikkusele teada, et portugallasest puurivahiga on kõik hästi, ta on teadvusel ning mäletab juhtunut.

Kõnealuses kohtumises murdus ka üks kauanne Premier League'i rekord. Nimelt tuli vahetusest sekkunud James Milner Inglismaa kõrgliigas väljakule 158 korda ning nõnda tõusis ta samale pulgale senise rekordimehe Peter Crouchiga. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles