Ootamatu avaldus: Zidane ei välista Ronaldo naasmist Reali

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Dppi/Federico Proietti/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kolm aastat tagasi Madridi Realist Torino Juventusesse siirdunud Cristiano Ronaldo võib peagi ette võtta vastupidise tee. Vähemalt kui uskuda Hispaania kuningliku klubi peatreenerit Zinedine Zidane'i. 

«See on täiesti võimalik,» kommenteeris prantslane väljaandele Sky Italia portugallase võimaliku naasmist. 

«Me kõik teame teda ja seda, mida ta on Reali jaoks ära teinud. Seda öeldes: ta on siiski jätkuvalt Juventuse mängija ning meil tuleb seda austada. Eks näis, mul tulevik toob,» olid Zidane'i sõnad.  

Hispaania väljaannete sõnul on Ronaldo väga avatud Reali naasmisele. Hispaania kuningliku klubi särki kandis portugallane vahemikus 2009–2018 ning võitis selle aja jooksul neli Meistrite liiga karikat ning kaks Hispaania meistritiitlit. 

2018. aastal 120 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest Juventusega käed löönud Ronaldo leping Torino linna satsiga kehtib 2022. aasta juunini, kuid pärast järjekordset Meistrite liiga põrumist – Juventus kaotas FC Portole – räägitakse aina kõvemini portugallase võimalikust lahkumisest.

Mitmete mängijate kõrgete palkade ja koroonaviiruse mõjude tõttu on Valgel Daamil – nii Juventust kutsutakse – majanduslikult keeruline aeg ning seetõttu soovitakse Ronaldo maha müüa. Il Corriere dello Sport kirjutab, et kulude katteks on tuleb Ronaldo müügist teenida vähemalt 29 miljonit eurot.

Tõsi, Juventuse spordidirektori Fabio Paratici viimane sõnavõtt Ronaldo müümisele otseselt ei viidanud. «Õnneks on tema lepingut veel aasta järel, seega meil on aega temaga rääkida, kuid see ei ole praegu prioriteet,» vastas ta ründaja tulevikku puudutavale küsimusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles